Avslører spesielt møte

- Med alt som har skjedd, skal det bli godt å møte ham igjen, sier Mohamed Elyounoussi til Dagbladet. Fyrverkeriulykken med Omar Elabdellaoui har preget fotballandslaget. Nå møter de ham igjen i Istanbul.

GOD VENN: Mohamed Elyounoussi gleder seg til gjensynet med Omar Elabdellaoui. Foto: Hans Arne Vedlog
GOD VENN: Mohamed Elyounoussi gleder seg til gjensynet med Omar Elabdellaoui. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Galatasaray- og landslagsspiller Omar Elabdellaoui (29) kjemper seg tilbake etter den alvorlige ulykken nyttårsaften. Fyrverkeri eksploderte i ansiktet hans, og synet ble skadet.

Elabdellaoui trener nå med Istanbul-laget igjen. Men det er usikkert når - eller om - han kommer tilbake i kamp.

Når Norge møter Tyrkia i Istanbul om to dager, er det lagt inn et besøk med Elabdellaoui. Det avslører Southampton-spiller Mohamed Elyounoussi (27).

- Ja, vi har tenkt til å møte ham. Det ser jeg fram til. Han er veldig «close». Jeg har ikke sett ham på en stund. Med alt som har skjedd, skal det bli godt å møte ham igjen, sier Elyounoussi.

På Galatasaray-treningene har Elabdellaoui hatt på seg spesialbriller. Han har selv lagt ut et bilde på Instagram (se over). Tyrkiske medier melder at han har vært i USA og fått behandling etter ulykken.

Om Elabdellaoui kommer på kampen fredag kveld er usikkert. På landslaget har han hatt høy status med 49 kamper og rollen som visekaptein.

Det som skulle være en hyggelig nyttårsfeiring, ble forvandlet til Istanbul-horror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer