Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avslører stor hemmelighet

Tennisprofilen Samantha Stosur og kjæresten Liz valgte å skjule fødselen i en måned. - Hun kom som en tornado inn i livet vårt.

ER BLITT FORELDRE: Samanta Stosur (t.h.) og kjæresten Liz sammen med det Evia. Foto: Instagram / @samstosur
ER BLITT FORELDRE: Samanta Stosur (t.h.) og kjæresten Liz sammen med det Evia. Foto: Instagram / @samstosur Vis mer

36 år gamle Samantha Stosur har vært en markant skikkelse i tennisverden de siste 20 åra. Hun beseiret Serena Williams i USA Open-finalen i 2011, og tok med det sin første og eneste Grand Slam-tittel siden proffdebuten i 1999.

36-åringen har også vunnet to Grand Slams som doublespiller sammen med Lisa Raymond.

HØYDEPUNKT: Samantha Stosur vant US Open i 2011. Foto: NTB Scanpix
HØYDEPUNKT: Samantha Stosur vant US Open i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslørte hemmelighet

Som all annen sport ble tennis sidesatt av coronakrisa. For mange ble det en trøblete tid, men for Stosur endte det opp som den lykkeligste perioden i hennes liv.

Hun har valgt å holde det hemmelig, men nå avslører paret det på Instagram: 16. juni ble Stosur og kjæresten Liz foreldre.

- Livet i lockdown var utfordrende på mange punkter, men det har også vært de lykkeligste ukene i livet mitt, sier Stosur ifølge BT.

Tennisspilleren har delt gladmeldingen på Instagram:

- Liz fødte denne nydelige jenta. Hun kom som en tornado inn i livet vårt, men vi kunne ikke forestille oss å leve uten henne, sier Stosur, som altså valgte å holde den nyfødte hemmelig inntil videre.

FEST: Tennis-stjerna Sascha Zverev er i hardt vær etter at han lovte fansen å gå i isolasjon etter å ha deltatt på en fest med coronasmitte. I stedet dukket denne videoen opp i sosiale medier. Video: Rødt Kort Vis mer

Satser videre

Den australske kvinnen, som på sitt beste var rangert som nummer fire i verden, har ingen planer om å legge opp. Hun gjør som Serena Williams, Viktoria Azarenka, Sania Mirza og Kim Clijsters og satser videre.

I hvert fall fram til OL i Tokyo.

Men akkurat nå er alt fokus på hjemmebane:

- Vi er totalt forelsket. Vi kan ikke vente på hva som venter oss i framtida, og vi gjelder oss til å se Evie vokse opp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!