Vidar Örn Kjartansson tilbake i Vålerenga

Avslører tøff tid: - Galskap

Vidar Örn Kjartansson returnerte til Vålerenga med et smell. Men opplevelsene var ikke like gode i de siste klubbene hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VALLE (Dagbladet): Vidar Örn Kjartansson (30) presenterte seg for alvor i sin retur til Eliteserien. I kampen mot Brann så han ikke ut til å ha mistet sulten på mål, og satte like godt tre mål på ni minutter.

Det fikk Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo, publikum og islendingen selv til å glise. Og gliset er egentlig ikke borte når Dagbladet møter Kjartansson på Intility et par dager etter hans målshow.

- Det var perfekt. Hvis jeg scoret ett ville jeg vært veldig fornøyd. Men jeg har egentlig ikke ord, sier Kjartansson til Dagbladet.

- Ble du overrasket?

- Ja, absolutt. I 40-50 dager spilte jeg ikke fotball, så jeg visste ikke hva jeg kunne forvente. Jeg ble definitivt overrasket, sier islendingen.

Det var knyttet store forventninger til Kjartanssons Vålerenga-retur. Han spilte i klubben i 2014 og scoret 25 mål på 29 kamper.

Men siden han dro før nyttår 2014 har det ikke bare vært oppturer. Islendingen dro først til kinesiske Jiangsu Sainty, før han returnerte til Skandinavia og meldte overgang til Malmö. Etter det bar turen til Maccabi Tel Aviv i Israel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer