Lars Lagerbäck:

Avslører uvanlig grep

- Jeg tror vi trengte å lufte ting litt, sier Stefan Strandberg om grepet Lars Lagerbäck gjorde etter skuffelsen mot Serbia.

I LEDELSEN: Erling Braut Haaland sendte Norge i ledelsen mot Romania etter en strålende pasning fra lagkamerat Martin Ødegaard. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): På pressekonferansen etter den overlegne 4-0-seieren fortalte svensken at han delte spillergruppa inn i fem grupper etter at EM-drømmen brast.

- Vi hadde en kort gjennomgang av Serbia-kampen. Den var dessverre negativ, med tanke på hva vi gjorde og burde ha gjort. Så plasserte vi spillerne i fem grupper, der de selv fikk fortelle hva de mente om kampen. Å sette spillerne i grupper har vi ikke gjort spesielt ofte. Det var for at de skulle tenke igjennom og fundere litt de også, sa Lagerbäck.

- Hva kom ut av det?

- De skulle sette ned noen punkter omkring tre temaer. Hvilke holdninger vi hadde pratet om før kampen. Det samme med forsvars- og angrepsspill. Så satt de og pratet om dette i fem grupper.

Der satt han sammen med Jens Petter Hauge som fikk søndag fikk sin landslagsdebut, og midtstopper Stefan Strandberg, som kom inn i ekstraomgangene mot Serbia, og spilte hele kampen mot Romania.

- Jeg ville ikke gå spesifikt inn på hva vi diskuterte, det holder vi for oss selv. Jeg tror vi trengte å lufte ting litt, det var mye frustrasjon. Jeg tror det hjalp, vi fikk noen tanker ned på papir, forteller Strandberg etter å ha fått spørsmål om hva som ble diskutert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer