Avsløring på direkten: - Blodbad

Den svenske langrennstjerna avslørte ukjent drama.

DRAMATIKK: Frida Karlsson har hatt noen uheldige dager i Canada. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN
DRAMATIKK: Frida Karlsson har hatt noen uheldige dager i Canada. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble som så mange ganger før denne sesongen en tøff duell mellom de svenske sprintstjernene og Norges Kristine Stavås Skistad (25) i Canmore lørdag kveld.

Kristine Stavås Skistad fikk sin revansje og spurtet inn til seier og parkerte den svenske trioen Maja Dahlqvist, Linn Svahn og Johanna Hagström på oppløpet.

SVENSK FORM: Frida Karlsson er tilbake i godt gammelt slag. 24-åringen har hatt en innholdsrik karriere så langt. Video: NRK Vis mer

Konnerud-løperen vakte etter målgang oppsikt for slengkysset hun serverte sine svenske konkurrenter etter målgang.

- Jeg tenkte det var hyggelig. Det kom i kampens hete, begrunner Skistad til Viaplay.

- Blodbad

Finalen gikk uten Frida Karlsson (24) som havnet sist i sitt semifinaleheat etter at staven til Nadine Fähndrich var i veien førte til at Skistad nesten kolliderte med den norske stjerna.

DUELL: Frida Karlsson og Kristine Stavås Skistad duellerte i langrennssporet. Foto: Nordic Focus / BILDBYRÅN
DUELL: Frida Karlsson og Kristine Stavås Skistad duellerte i langrennssporet. Foto: Nordic Focus / BILDBYRÅN Vis mer

Det ødela for svensken som måtte se finalen fra sidelinja.

I intervjusonen etter exiten avslørte Karlsson at det ikke var første gangen denne uka at en stav skapte problemer for 24-åringen.

- Tidligere i uka når vi kjørte noen oppløp fikk jeg Maja (Dahlqvist) sin stav rett på nesa og begynte å blø neseblod. Det var liksom blodbad på stadion, avslørte Karlsson til Viaplay før kvinnenes sprintfinale.

Melding i natt

Stavås Skistad fortalte etter målgang at slengkysset hun serverte sine svenske konkurrenter kom i kampens hete, men i natt norsk tid benyttet hun anledningen til å servere sine 24 000 følgere blinkskuddet på Instagram.

25-åringen la ved en kyssende emoji under bildet.

Maja Dahlqvist, som sikret andreplassen, var ikke imponert over gesten fra den norske konkurrenten.

- Jeg bryr meg faktisk ikke veldig mye. Hvis hun synes det er kult får hun vel gjøre det. Om hun vil provosere oss så lyktes hun ikke, sa svensken til svenske Aftonbladet.

Søndag kveld er det 20 kilometer fellesstart som står på programmet i Canada. Startskuddet for kvinnene går klokka 18 mens herrene starter 20.15.