SÅ PÅ HUNDER: Et bilde av en journalist som søkte på hunder ble tatt på pressetribunen på Old Trafford i gårsdagens kamp mellom Manchester United og Bayern München. Nå står journalisten fram. Foto: NTB Scanpix / Twitter
SÅ PÅ HUNDER: Et bilde av en journalist som søkte på hunder ble tatt på pressetribunen på Old Trafford i gårsdagens kamp mellom Manchester United og Bayern München. Nå står journalisten fram. Foto: NTB Scanpix / TwitterVis mer

«Avslørt. Det var jeg som ble fersket, tittende på hunder»

Old Trafford-bildet er blitt et Twitter-fenomen.

(Dagbladet): Champions League-kvartfinalen mellom Manchester United og Bayern Munchen (1-1) i går ble en thriller. Men en av de største snakkisene underveis i kampen var en journalist som ble tatt på fersken mens han søkte på hunder på sin bærbare PC.

Bildet av mannen som prioriterte hundebilder framfor den spennende toppkampen ble en stor snakkis på sosiale medier og bildet spredte seg raskt, spesielt på Twitter.

Nå står mannen fram - og det er Telegraph-journalisten Chris Bascombe som røper seg selv i en kommentar i egen avis.

«Avslørt. Det var jeg som ble fersket, tittende på hunder framfor fotball på Old Trafford», skriver Bascombe i tittelen.

Fellaini Fotballfans over store deler av Europa trakk på smilet da bildet av hundene sirkulerte på ulike nettsteder i går kveld.

Men ifølge Bascome har hundesøket på internett en enkel forklaring:

Telegraph-journalisten slet med å komme på en beskrivelse av Uniteds Marouane Fellaini, som journalisten mente spilte en middelmådig kamp og fortjente en 4-er på børsen.

«Så jeg måtte prøve å forklare Fellainis innsats med bare 35 ord. Han så ut som en hund ute av kontroll, tenkte jeg. Men hvilken hund?»

Journalisten fortsetter:

Konfronfert «Av en eller annen grunn tenkte jeg på en afghansk mynde. Jeg aner ikke hvorfor, men det hørtes riktig ut».

I jakten på å finne riktige hund, søkte Bascombe på  «afghansk mynde» på internett. Det ga ingen suksess.

«Fellaini lignet ikke. Så hvilken hund var det? Å, nå vet jeg det. En puddel. Fellaini, med det bustete håret. Han lignet en puddel på steroider. En forvokst puddel. Fint, han ligner. Så hva skal jeg skrive om Danny Welbeck», fortsetter Bascombe.

Kort tid senere skriver Telegraph-journalisten at en kollega tok tak i ham, og spurte:

«Har du stirret på hunder?» Da hadde allerede tusenvis av personer på sosiale medier sett hva Bescombe søkte på midt under United - Bayern, etter at en kollega på pressetribunen snikfotograferte bakfra.

STÅR FRAM: Chris Boscombe i The Telegraph. Faksimile: Telegraph
STÅR FRAM: Chris Boscombe i The Telegraph. Faksimile: Telegraph Vis mer