Avslørte forholdet foran hele verden

«Ingen» visste at den amerikanske fotballstjerna Kelley O'Hara hadde kjæreste. Så gikk hun bort til tribunen etter VM-finalen.

BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara at hun er i et forhold etter VM-finalen. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara at hun er i et forhold etter VM-finalen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Midt i jubelscenene etter å ha vunnet VM-gull mot Nederland, gikk Kelley O'Hara (30) bort til kjæresten og ga henne et kyss.

Slik ble forholdet offentlig kjent.

Amerikanerne tok årets fotball-VM med storm, og bidro sterkt til at årets var det mest omtalte og mest populære noensinne. Slik har også verden trykket profilene til sitt bryst.

Hyllest

Kysset er omtalt i flere aviser, og hylles nå i sosiale medier.

- Billie Jean King var den første kvinnelige atleten som sto fram som homofil, men først etter å ha blitt kastet ut av skapet i et søksmål i 1981. Det skadet imaget hennes. Kelley O'Hara - som ikke var ute - løp bort til sidelinja og kysset kjæresten. Vi har kommet langt, skriver Glamour-skribent Jill Gutowitz på Twitter.

- Dette er det vakreste jeg noen gang har sett, skriver en annen Twitter-bruker.

Fikk refs

Det amerikanske kvinnelandslaget tok sitt andre strake VM-gull - det fjerde totalt - etter at de slo Nederland 2-0.

Jubelscenene var enorme - med dans og sang - men flere amerikanere, spesielt i de konservative kretser, mener at bragden har blitt ødelagt etter at midtbanespilleren Allie Long la det amerikanske flagget på bakken under feiringen på Groupama Stadium.

I det amerikanske lovverket heter det at «Flagget aldri skal være i fysisk kontakt med noe under det, eksempelvis bakken, golvet, vann eller handelsvarer».

- Det som burde være en fantastisk begivenhet, blir kapret av en gjeng klovner som er respektløse, skriver krigsveteranen John Tiegen på Instagram.