Avslørte forholdet foran hele verden

«Ingen» visste at den amerikanske fotballstjerna Kelley O'Hara hadde kjæreste. Så gikk hun bort til tribunen etter VM-finalen.

BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara at hun er i et forhold etter VM-finalen. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara at hun er i et forhold etter VM-finalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Midt i jubelscenene etter å ha vunnet VM-gull mot Nederland, gikk Kelley O'Hara (30) bort til kjæresten og ga henne et kyss.

Slik ble forholdet offentlig kjent.

Amerikanerne tok årets fotball-VM med storm, og bidro sterkt til at årets var det mest omtalte og mest populære noensinne. Slik har også verden trykket profilene til sitt bryst.

Hyllest

Kysset er omtalt i flere aviser, og hylles nå i sosiale medier.

- Billie Jean King var den første kvinnelige atleten som sto fram som homofil, men først etter å ha blitt kastet ut av skapet i et søksmål i 1981. Det skadet imaget hennes. Kelley O'Hara - som ikke var ute - løp bort til sidelinja og kysset kjæresten. Vi har kommet langt, skriver Glamour-skribent Jill Gutowitz på Twitter.

- Dette er det vakreste jeg noen gang har sett, skriver en annen Twitter-bruker.

Fikk refs

Det amerikanske kvinnelandslaget tok sitt andre strake VM-gull - det fjerde totalt - etter at de slo Nederland 2-0.

Jubelscenene var enorme - med dans og sang - men flere amerikanere, spesielt i de konservative kretser, mener at bragden har blitt ødelagt etter at midtbanespilleren Allie Long la det amerikanske flagget på bakken under feiringen på Groupama Stadium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer