Avslørte hemmelighet:
- Han falt nesten av stolen

Tennislegenden Boris Becker røpet seg under kamp, ifølge rivalen Andre Agassi.

HEMMELIG: Tennislegenden Andre Agassi innrømmer hvordan han skulle håndtere de legendariske servene til Boris Becker. Reporter: Klaus Fjellro / Dagbladet TV. Video: Tennis TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tennislegenden Andre Agassi (51) hadde et godt tak på den tyske legenden Boris Becker (53) da duoen var aktive på courten på 80- og 90-tallet.

Og ifølge Agassi var det ikke tilfeldig.

I et intervju, som nylig har spredd seg i sosiale medier igjen, forteller amerikaneren at han tapte de tre første kampene mot Becker. Tyskeren hadde blant annet en dødelig serve som var forut for sin tid, og var vrien å hanskes med før Agassi innså noe han kunne bruke til sin fordel.

- Jeg så video etter video av ham og sto på banen tre forskjellige ganger da jeg innså at han hadde en merkelig ting han gjorde med tunga. Jeg tuller ikke. Han gjorde den samme rutinen, den voggende bevegelsen, og like før han slo ballen, stakk han ut tunga, sier Agassi og fortsetter:

- Den ville enten være midt mellom leppene, eller på venstre side i munnen.

Dersom Becker hadde tunga i midten, ville han serve mot midten av banen eller mot kroppen til motstanderen - dersom han hadde tunga til venstre, ville han serve bredt mot ytterkanten.

- Det vanskeligste var ikke å slå serven tilbake. Det vanskeligste var å ikke la ham vite at jeg visste dette. Så jeg måtte motstå fristelsen til å lese serven hans i store deler av kampen, og velge øyeblikkene jeg skulle bruke den informasjonen, sier Agassi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer