Avslørte hemmelighet:
- Han falt nesten av stolen

Tennislegenden Boris Becker røpet seg under kamp, ifølge rivalen Andre Agassi.

HEMMELIG: Tennislegenden Andre Agassi innrømmer hvordan han skulle håndtere de legendariske servene til Boris Becker. Reporter: Klaus Fjellro / Dagbladet TV. Video: Tennis TV Vis mer
Publisert

Tennislegenden Andre Agassi (51) hadde et godt tak på den tyske legenden Boris Becker (53) da duoen var aktive på courten på 80- og 90-tallet.

Og ifølge Agassi var det ikke tilfeldig.

I et intervju, som nylig har spredd seg i sosiale medier igjen, forteller amerikaneren at han tapte de tre første kampene mot Becker. Tyskeren hadde blant annet en dødelig serve som var forut for sin tid, og var vrien å hanskes med før Agassi innså noe han kunne bruke til sin fordel.

- Jeg så video etter video av ham og sto på banen tre forskjellige ganger da jeg innså at han hadde en merkelig ting han gjorde med tunga. Jeg tuller ikke. Han gjorde den samme rutinen, den voggende bevegelsen, og like før han slo ballen, stakk han ut tunga, sier Agassi og fortsetter:

- Den ville enten være midt mellom leppene, eller på venstre side i munnen.

Dersom Becker hadde tunga i midten, ville han serve mot midten av banen eller mot kroppen til motstanderen - dersom han hadde tunga til venstre, ville han serve bredt mot ytterkanten.

- Det vanskeligste var ikke å slå serven tilbake. Det vanskeligste var å ikke la ham vite at jeg visste dette. Så jeg måtte motstå fristelsen til å lese serven hans i store deler av kampen, og velge øyeblikkene jeg skulle bruke den informasjonen, sier Agassi.

Da duoen en dag festet sammen under Oktoberfest i Tyskland, fortalte Agassi rivalen om det han hadde funnet ut av da de var aktive.

- Jeg kunne ikke la være og sa: «Forresten, visste du at du pleide å gjøre dette og viste hvor du ville serve?» Han holdt på å falle av stolen. Han sa: «Jeg pleide å dra hjem og si til min kone at det var som om han leste tankene mine!»

«Utrolig», skriver fotballegende Gary Lineker om videoen, som har gått sin seiersgang på Twitter.

André Agassi var tenåringen som slo gjennom med det store håret og de ville klærne på tampen av 80-tallet. Amerikaneren ble fort blant verdens beste, og i løpet av karrieren noterte han åtte grand slam-titler inkludert en Wimbledon-triumf.

Agassi slo Becker 10 ganger på 15 kamper, ifølge ATP.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer