Avslørte ny klubb

Ettertraktede Heidi Løke har funnet seg en ny arbeidsgiver. Hun er klar for Vipers.

NY KLUBB: Heidi Løke jubler under kampen mellom Norge Hviterussland. I framtida skal hun juble for scoringer i Vipers også. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY KLUBB: Heidi Løke jubler under kampen mellom Norge Hviterussland. I framtida skal hun juble for scoringer i Vipers også. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Heidi Løke var klar for Larvik, men en dramatisk vending kansellerte overgangen. Larvik ble degradert en divisjon på grunn av økonomiske problemer, og Læke ble fortalt at hun måtte finne seg en klubb på høyere nivå om hun skulle fortsette på landslaget.

Den meriterte linjespilleren skal ha hatt flere tilbud på bordet, men fredag avslørte hun hvem som blir hennes neste arbeidsgiver.

Storhamar var interessert, men til slutt var det kristiansandsklubben Vipers som stakk av med Løkes signatur.

- Jeg har ambisjoner om å holde meg i toppen i noen år til, og da var det naturlig å velge Vipers. De er Norges beste lag, og jeg har også merket at jeg har savnet Champions League i de siste årene, sa Løke under mandagens pressekonferanse, ifølge NTB.

Larvik har vært Norges beste lag lenge, men de siste årene er det Vipers som har tronet øverst og overtatt hegemoniet i norsk kvinnehåndball.

Der kommer Løke til å finne flere av landslagsvenninnene, og sånn sett blir ikke overgangen altfor stor. Vipers kom på 3.-plass i årets Champions League.

Løkes overgang ble avslørt på en pressekonferanse fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer