- Avslutter karrieren i Kina

OSLO RÅDHUS (Dagbladet): Sprintdronningen Marion Jones synes ikke Kinas brudd på menneskerettighetene skal forhindre dem i å få OL 2008 i dag. - I hver eneste storby i verden skjer det ting som ikke er bra, sier Jones til Dagbladet.

Hun vil derimot ikke si hvilken av de aktuelle kandidatene hun støtter foran det spennende valget i kveld.

Like blid

- Alt jeg kan si er at jeg garantert kommer til den byen som får arrangere. Jeg planlegger faktisk å avslutte karrieren min etter OL i 2008. Om det blir i Bejing eller i en annen by, er det samme. Jeg har konkurrert i Kina en gang før, og hadde det fint der. Jeg «eeelsket» maten deres, ler Jones.

Jones var i perlehumør på gårsdagens pressekonferanse før Bislett Games i dag. Hun spøkte og lo, og svarte gladelig på alle spørsmål rundt skilsmissen fra kulestøteren C.J Hunter.

- Bare spør meg rett ut, ikke ball spørsmålene om C.J inn, klagde hun med et smil da en engelsk radiojournalist rotet rundt grøten.

Hun avviser at hun har løpt dårligere på grunn av de private problemene.

- Jeg leste en artikkel der noen skrev at jeg løp dårlig fordi jeg var lei meg. Det er feil. Jeg har det bra for tida, og nyter livet til fulle, sier Super-Marion.

I kveld er hun det desidert største navnet på Bislett.

Kjølig

Selv om hun forrige uke nesten ble slått av treningsvenninen Chandra Sturruk, er det ingen tvil om at hun regner med å vinne for fjerde gang på den slitne Oslo-stadionen.

Hun har selv banerekorden på 10.82.

- 20- 25 grader ville vært fint, men det viktigste er at det ikke regner. Om det er litt kjølig så gjør ikke det noe. Det er det alltid når jeg løper her, sier hun og smiler.