I FORM: Arsenal er i storform i forkant av FA-cupfinalen. Her feirer Aaron Ramsey etter å ha scoret i 2-0-seieren over Hull i dag. Foto: AP Photo/PA Wire
I FORM: Arsenal er i storform i forkant av FA-cupfinalen. Her feirer Aaron Ramsey etter å ha scoret i 2-0-seieren over Hull i dag. Foto: AP Photo/PA WireVis mer

Avslutter Premier League med seier - nå kan de ta sitt første trofé på ni år

Arsenal i storform.

Arsenal og Hull har to vidt forskjellige formkurver før lagene møtes i FA-cupfinalen 17. mai. Søndag tok Arsenal sin femte strake seier.

Arsène Wengers mannskap hadde god kontroll og slo Norwich 2-0 på Carrow Road i den engelske serieavslutningen. Mål av Aaron Ramsey og Carl Jenkinson i annen omgang sørget for at Arsenal stoppet på 79 poeng.

Tapet sendte Norwich og Alexander Tettey ned til mesterskapsserien. Klubben hadde i praksis rykket ned allerede før siste runde.

Arsenal endte til slutt sju poeng bak seriemester Manchester City, mens det ble en luke på fem og tre poeng opp til serietoer Liverpool og tredjeplasserte Chelsea.

Hull har imponert ved å spille seg til fornyet Premier League-kontrakt etter opprykket, men klubbens serieinnspurt var alt annet enn oppløftende. Søndag ble det 0-2 hjemme mot Everton, som var Hulls tredje strake tap. Laget vant kun to av sine ti siste ligakamper.

Det er med andre ord to lag med svært ulik form som møter hverandre på Wembley 17. mai. Arsenal jakter sitt første trofé på ni år, mens Hull er i sin første FA-cupfinale noensinne.

(NTB)