Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Avslutter twitter. Vært gøy. Takk for meg.»

John Arne Riise sier han legger ned Twitter-profilen.

LEGGER NED PROFIL?: John Arne Riise skriver i dag at han slutter med oppdateringer til fans på Twitter. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
LEGGER NED PROFIL?: John Arne Riise skriver i dag at han slutter med oppdateringer til fans på Twitter. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): John Arne Riise er en av landslagsprofilene som har vært mest aktiv på mikrobloggtjenesten Twitter.

Nå antyder Riise at han legger ned sin profil, der fansen har mulighet til å følge hans daglige oppdateringer.

- Avslutter twitter. Vært gøy. Takk for meg. im off twitter, been fun. Thanks for support, skriver Riise lørdag klokka 15.

Dagbladet skrev tidligere i dag om at landslagsspillerne, inkludert Riise, før Hellas-kampen i august fikk beskjed om å vokte sin bruk av sosiale medier, spesielt når de er på samling. Det handler om forholdet til samarbeidspartnere og kolleger.

Det er vanlig praksis i norsk idrett at utøverne selv skal skjønne hva som er sunn fornuft i slike tilfeller.

Fotballgutta har fått uttrykkelige retningslinjer som sier at bruken av for eksempel Facebook og Twitter ikke skal føre til uro og stress inn mot kampene.

Og noen timer før avspark i går fikk da også John Arne Riise beskjed om å stoppe sin Twitter-aktivitet om snakkisen han selv hadde dratt i gang. Der han blant annet var kritisk til journalister.

Til sine 64.000 følgere skrev han:

«Ps: takk igjen til Dagbladet og den vanlige journalisten for en sak ut av ingenting. Dem går rett på hver gang #humorihverdagen»

Riise spilte i går sin landskamp nummer 105, og topper dermed lista over fotballherrer med flest landskamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media