Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Avtalen med NFF er i orden

Drillo er klar som vikar.

||| (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen bekrefter overfor NRK at han er enig med NFF om å overta som midlertidig landslagssjef for Norge, og nå er også uklarhetene i avtalen med Expekt ryddet av veien.

- Min avtale med NFF er i orden. Det er bare småting som gjenstår. De viktige og grove tingene er i orden, sier Drillo.

Det som har skapt forsinkelser i ettermiddag er at Drillos nåværende arbeidsgiver, bettingselskapet som tidligere i dag varslet at de ikke var ferdige med den profilerte treneren, måtte bli enige med Drillos advokat Gunnar Martin Kjenner.

- Det stemmer, møtet er ferdig nå, og det blir pressekonferanse kl. 20, sier Kjenner til Dagbladet.no i kveld, noe som bekreftes i en pressemelding fra NFF.

Enige med Drillo
Bettingselskapet bekrefter i en pressemelding at de er enige med Drillo.

- Dette har vært en vanskelig dag med hektisk møtevirksomhet, men nå har vi endelig kommet frem til en løsning som gjør at Egil Drillo Olsen midlertidig kan lede de tre første landslagskampene, heter det i meldingen.

Tre kamper - foreløpig
Planen er at Olsen i første omgang skal lede Norge i privatlandskampen mot Tyskland 11. februar, mot Sør-Afrika 28. mars og Finland 1. april.

Men Drillo avviser ikke at det kan bli lenger.

- Jeg har startet som vikar før, jeg - så vi får se hvordan det går, sier 66-åringen.

Drillo ble ansatt for tre kamper da Ingvar Stadheim trakk seg i oktober 1990.

Etter tre seire fikk han jobben permanent, og oppdraget varte i 88 kamper som ble eventyrlige for norsk fotball.

Åge Hareide sa opp som landslagssjef i desember etter at Norge ikke vant en eneste kamp i løpet av 2008.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling