Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avviser at Benayoun er på vei til City

- Stort kompliment, men Yossi er fornøyd, sier agenten.

TILFREDS: Han regnes fortsatt ikke som en av Liverpools største stjerner, men Yossi Benayouns agent avviser at han vil være interessert i et eventuelt bud fra Manchester City i januar.Foto: SCANPIX/AFP/Adrian Dennis
TILFREDS: Han regnes fortsatt ikke som en av Liverpools største stjerner, men Yossi Benayouns agent avviser at han vil være interessert i et eventuelt bud fra Manchester City i januar.Foto: SCANPIX/AFP/Adrian Dennis Vis mer

||| (Dagbladet.no): Yossi Benayoun har vært et av lyspunktene i en ellers skumringsmørk Liverpool-åpning på sesongen 2009/2010.

Israeleren med tre mål på ti kamper hittil i år har lenge vært regnet som påfyll fra benken på Merseyside, men prestasjonene hittil har gitt ham stadig mer tillit fra manager Rafa Benitez - og i dag skriver britiske aviser at det er flere som har fått øynene opp for 29-åringens kvaliteter.

Ifølge søndagstabloidene skal Manchester City-manager Mark Hughes ha blitt såpass imponert at den søkkrike klubben planlegger et bud på Benayoun allerede i januar neste år.

Men Benayouns agent avviser at det vil være mulig å lokke ham vekk fra Liverpool.

- Det er naturlig at en spiller som gjør det bra i Liverpool alltid vil ha andre lag etter seg, sier Ronen Katsav, ifølge Sky Sports.

- Det er et stort kompliment at det kommer interesse fra storlag i Europa, men Yossi er veldig fornøyd i Liverpool, og senest i sommer ble han enig med klubben om en ny fireårskontrakt, sier Katsav.

Benayoun har scoret 23 mål i Liverpool-trøye, og verdsettes til rundt 80 millioner kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media