Avviser at Ijeh er på vei bort

- Men klubber i inn- og utland er interessert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Bronselaget Viking kan miste en av klubbens aller viktigste spillere i vinter. Lyn skal være interessert i Peter Ijeh (30), og ifølge VG har det vært kontakt mellom de to klubbene.

- Vi har fått forespørsler på Peter fra inn- og utland, men jeg kan avkrefte at vi har vært i forhandlinger. Svaret har vært det samme til alle som har spurt: Ijeh er ikke til salgs, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Dagbladet.no.

Kontrakten til Ijeh går ut etter 2009-sesongen.

Vil ikke selge spillere

- Det er ikke aktuelt for oss å selge ham. Han har to år igjen av kontrakten sin, og vi har ingen planer om å selge spillere nå, sier Østenstad.

Peter Ijeh kom til Viking fra FC København for halvannet år siden, og han bidro sterkt til at siddisene klarte å beholde plassen høsten 2006. I fjor var han en stor bidragsyter da de mørkeblå reiste seg igjen og tok bronse. Ijeh scoret 18 mål i Tippeligaen forrige sesong.

Da ryktene om en overgang startet i begynnelsen av desember, sa Uwe Rösler at klubben ikke hadde noen planer om å selge superspissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer