Avviser at Salah vil forlate landslaget: - Det finnes ingen problemer

Det egyptiske fotballforbundet har sett seg nødt til å svare på rapporter om at Salah vurderer framtida som landslagsspiller.

USIKKER FREMTID: Det egyptiske fotballforbundet avviser at Mohamed Salah skal være misfornøyd etter at han ble fotografert sammen med den tsjetjenske diktatoren Ramzan Kadyrov. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI /NTB Scanpix
USIKKER FREMTID: Det egyptiske fotballforbundet avviser at Mohamed Salah skal være misfornøyd etter at han ble fotografert sammen med den tsjetjenske diktatoren Ramzan Kadyrov. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye usikkerhet rundt det egyptiske landslaget før kampen mot Saudi-Arabia.

Det egyptiske fotballforbundet har i morges gått ut og sagt at Mohamed Salah er fornøyd i den egyptiske troppen etter at flere medier i går rapporterte om misnøye for den egyptiske superstjernen.

- Rapportene om at Salah ønsker å dra er helt gale, sier det egyptiske fotballforbundet ifølge BBC.

- Mo er fortsatt hos oss og han er fornøyd i vår camp. Han spiser og ler med lagkameratene. Han trener godt og det finnes ingen problemer, fortsetter pressemeldingen fra Egypts fotballforbund.

Brukt som politisk symbol

Både CNN og pressebyrået AP meldte i går at Salah er usikker på om han vil fortsette å spille for landslaget. Salah skal ha følt seg brukt som et politisk symbol, etter at Egypt valgte å legge sitt opphold mellom kampene i mesterskapet til Groznyj i Tsjetsjenia.

Salah har ved flere anledninger blitt avbildet med den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov. Kadyrov er anklaget for omfattende brudd på menneskerettighetene, har tatt til orde for låse inn landets kvinner, og beskyldes blant annet for å stå bak kidnappinger, attentat og tortur av homofile.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer