Avviser Austria-brudd

BERGEN (Dagbladet): Brann-trener Teitur Thordarson avdramatiserer meldingene på TV2 og NRK i går kveld om at Austria Wien har trukket budet på Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik. - Saken er fortsatt helt åpen. Den kan vende i alle retninger, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge TV-kanalene skal Austria ha bydd 15 millioner kroner i en pakkeløsning for de to spillerne - for så å trekke det skriftlige budet. Teitur Thordarson var i går kveld ikke informert om annet enn at forhandlingene fortsetter.

- Hadde det vært brudd, så tror jeg Bjørn Dahl hadde ringt meg om det, sier Thordarson til Dagbladet.

Ikke tilgjengelig

Brann-direktør Bjørn Dahl var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.

Både Helstad og Kvisvik har møtt ledelsen i Austria Wien. De er positive til en overgang, men de går ikke i forhandlinger om egne avtaler før seriepremieren er overstått.

- Vi vil gi alt mot Molde, sier de.

Anbefaler

Ingen av de to Brann-spillerne har vært i Wien før, men kollega Mons Ivar Mjelde har gått god for både klubb og by etter selv å ha spilt der i flere år.

- Vi tar ingenting for gitt før alle avtaler er i boks. Austria Wien er en stor klubb som vil satse mye for å bli en toppklubb i Europa. Jeg er positiv til en overgang og har forberedt min samboer Hilde på at det kan bli flytting, men vi må avvente prosessens gang. Jeg har fått erfaring med dette og lar meg ikke forstyrre før kampen mot Molde lørdag, sier Thorstein Helstad til Dagbladet.

Tradisjonsrik

- Austria Wien er den mest tradisjonsrike klubben i Østerrike. Jeg har sagt lenge at jeg ønsker å bli utenlandsproff, og har aldri vært så nær en avtale som nå, sier Raymond Kvisvik.

De to Bosman-spillerne trente med resten av laget i går for å forberede seriepremieren mot Molde.

Forhandlingsleder Jürgen Werner i Austria Wien har reist tilbake til kulturhovedstaden i Østerrike, men vil fortsette kontakten med Brann-ledelsen over telefon og faksmaskiner.

VENTER: Thorstein Helstad (t.h.) og Raymond Kvisvik vil gi alt for Brann mot Molde før de vil gå i forhandlinger med Austria Wien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer