Avviser Barcelona-rykter

Flere nettsteder meldte i går at Ronny Johnsen (31) er høyaktuell for Barcelona. - Jeg trives godt i United, sier Johnsen. Han lo godt da Dagbladet i går fortalte ham om nettstedenes spekulasjoner.

Det var nettstedet Planet fotball som først meldte at Barcelona-president Joan Gaspert har Johnsen som sitt førstevalg.

- Nei, det er første gang jeg hører det når du sier det. Hva var det nettstedet het? spør Johnsen Dagbladet før han ler igjen.

Ronny Johnsen kom til United fra tyrkiske Besiktas for ca. 20 millioner kroner i 1996. Ryktene vil ha det til at Manchester United nå har priset ham til om lag 40 millioner.

Vil tilbake

Hovedpersonen selv har overhodet ikke tenkt å skifte klubb.

- Jeg har halvannet år igjen av kontrakten min i United og forholder meg til det. Jeg konsentrerer meg om å gjøre en god jobb for United, sier Johnsen.

Det eneste han tenker på, er å komme tilbake i trening etter kneskaden.

- Det har tatt lengre tid enn forventet, men jeg regner med å kunne trene i løpet av en ukes tid, sier Johnsen og fortsetter:

- Deretter er målet å kjempe meg tilbake i førsteelleveren, sier Johnsen.

Landhockeyskade

Landslagsstopperens siste ligakamp for United var den 21. oktober mot Leeds. Tre dager etterpå spilte han Mesterliga mot Anderlecht. Så ble det en lengre pause. Johnsen var tilbake i ligacupen mot Sunderland den 28. november. I den kampen hinket han skadet av banen, men det var ikke kampen som forverret skaden.

- Nei, det skjedde på en landhockeytrening. Jeg vred kneleddet mitt. Var nok litt for ivrig etter å komme tilbake på banen, sier Johnsen.

Han trodde først det var menisken som var revet av.

- Heldigvis var det bare en overstrekk i kneleddet, sier Ronny Johnsen.

<B>BLIR I UNITED: Ronny Johnsen har ingen tanker om å fortsette karrieren som proff i Barcelona. - Jeg har det godt i United og jobber med å bli frisk etter et uhell i landhockey, sier han.