Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avviser Beckham-salg

Manchester United sier det ikke er sant at David Beckham forsvinner til Real Madrid i sommer.

Ifølge rapporter i engelsk presse skal det foreligge en hemmelig avtale til 420 millioner som vil gjøre midtbaneidolet til engelsk fotballflyktning i Spania.

- Fullstendig feil. Manchester United er ikke i samtaler med noen om salg av spillere, heter det på klubbens hjemmeside mandag.

Real Madrids president Florentino Perez sier at spekulasjonene viser en total mangel på respekt etter som klubbene er fokusert opp mot returoppgjøret i kvartfinalen i mesterligaen dem imellom.

Manchester United-manager Alex Ferguson sa forrige uke at Beckham-ryktene var taktisk fabrikkert fra spansk side, i et forsøk på å skape uro i United i forbindelse med kvartfinaleoppgjørene.

I Real Madrid vil David Beckham eventuelt måtte konkurrere med portugiseren Luis Figo om en plass på midtbanens høyrekant. Det har fått engelsk presse i å spekulere i at Beckham utelukkende vil bli kjøpt med tanke på de markedsmessige «spinoff»-effektene kjøpet vil gi.

Beckham er en av verdens mest populære fotballspillere, ikke minst i Asia.

(NTB)

LAGKAMERATER? Manchester United avviser at David Beckham blir kollega med Roberto Carlos i Real Madrid til sommeren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media