Avviser fiaskosesong om LSK taper finalen

Tom Nordlie.

Skjenketidene utvides i Haugesund. De fleste tror byen våkner også i sportslig bakrus etter cupfinalen søndag. Lillestrøm er megafavoritt.

LSK-trener Tom Nordlie kjørte en ganske hard økt på Åråsen fredag.

- Vi undervurderer ikke Haugesund. Det er 50-50 sjanse for at Bjørn Helge Riise spiller, sa Nordlie.

Riise selv, tre meter unna, erklærte seg i nesten samme øyeblikk «spilleklar».

Lillestrøm har ikke vunnet en tittel siden 1989. Nå har «alle» eksperter så godt som sendt kongepokalen til Lillestrøm allerede.

Spilleselskapene betaler tynt for LSK-tilhengerne. Dette er oddsene hos Norsk Tipping, Unibet, Ladbrokes og Nordicbet (LSK nevnt først):

1,30-8,00

1,37-10,00

GREP INN: Tom Nordlie tok affære da han så at Olivier Occean og Bjørn Helge Riise var i ferd med å snakke seg ut av cupfinalen. LSK-treneren bedyrer at de ikke kommer til å undervurdere Haugesund på søndag. Foto: SCANPIX
GREP INN: Tom Nordlie tok affære da han så at Olivier Occean og Bjørn Helge Riise var i ferd med å snakke seg ut av cupfinalen. LSK-treneren bedyrer at de ikke kommer til å undervurdere Haugesund på søndag. Foto: SCANPIX Vis mer

1,12-5,50

1,15-5,25

Irritert - igjen

Nordlie brukte også et par minutter av fredagen til å småbelære en radioreporter. Treneren likte dårlig spørsmålet om sesongen ville være en fiasko med finaletap. «Kom forberedt på jobb», avsluttet en sarkastisk Nordlie seansen.

I Haugesund fikk mange skolebarn fri fra tidlig fredag. Mange skulle med bil til Oslo.

På veien ventet kolonnekjøring over fjellet. Trolig er cirka 8000 tilhengere fra Haugesund-regionen på plass på Ullevaal.

Ifølge Haugesunds Avis er også skjenketidene på utestedene i byen utvidet til 03.00 mandag.

Alt annet enn inntak av gravøl, vil være en overraskelse.

(NTB)

Avviser fiaskosesong om LSK taper finalen