Avviser Gamst-interesse

Tottenham skal ikke by på Tromsø-spilleren.

(Dagbladet.no): Onsdag satt flere engelske klubber ringside for å se hva Morten Gamst Pedersen utrettet mot Belgia. Unggutten er Norges heteste navn på det internasjonale overgangsmarkedet, og ifølge rapportene før kampen skulle Tottenham være veldig interesserte.

Det stemmer visst ikke, skal vi tro Tottenham-speider Bryan King. Han avviser at han var på Ullevaal for å se Gamsten i aksjon.

- Det er ikke sant. Jeg var kun der for å skrive en rapport om kampen. Og jeg var den eneste fra Tottenham som var der, sier King til Bladet Tromsø.

King forteller videre at han har sett unggutten bedre før, og at han kikket på et par ikke navngitte spillere. Men Gamst Pedersens agent vil ikke være med på at det ikke skjer noe rundt landslagskometen.

- Det er ikke dødt, og vi jobber hardt for å få til noe, sier agent Torgeir Knutsen.

Hovedpersonen selv har hele tiden bedyret at han ikke tenker noe på hvem som eventuelt er interessert i ham. Men overfor Tromsø innrømmer han at det kribler litt ekstra i magen om dagen. Uten at han hopper på hva som helst.

- Kanskje jeg får en sjanse, og da må man jo gripe den. Men jeg går ikke til hvem som helst. Norwich ville vært uaktuell, det må bli en klubb som har litt å fare med, sier han ifølge Adresseavisen.

  • Ifølge nettstedet Teamtalk bekrefter Tromsø-trener Per Mathias Høgmo at Tottenham er blant klubbene som er interesserte i Gamsten.

    Uten at London-klubben vil innrømme det.

- HAR SETT HAM BEDRE: Tottenham-speider Bryan King ble ikke imponert over Morten Gamst Pedersen mot Belgia. På bildet jages unggutten av Eric Deflandre.