Avviser ikke at han slutter

Ordknapp Mourinho i kveld.

(Dagbladet.no): Den smått utenkelige nyheten om at José Mourinho vurderer å slutte i Chelsea dukket først opp i vanligvis velinformerte London Evening Standard i dag.

Ifølge kilder nær avisa skal portugiseren ha blitt rasende over manglende støtte fra klubbledelsen etter at UEFA idømte ham to kampers karantene og en bot på 106 000 kroner.

Chelsea ville ikke anke dommen, selv om Mourinho skal ha ønsket det.

Ville ikke kommentere

- Han kan ikke fortsette å slåss på egen hånd. De må forstå personligheten hans. Hvis de ikke liker det kan han dra videre, sier en kilde til avisa.

Artikler med sitater fra anonyme kilder er fryktelig lett å knuse, og det var det mange Chelsea-supportere hadde håpet manageren ville gjøre i et eksklusivt intervju på klubbens egen betalingskanal Chelsea TV i kveld.

I stedet valgte han å ikke si ett ord om saken. Det kan selvsagt ha vært fordi han mente ryktene rett og slett ikke er verdt å kommentere - men ordknappheten stopper definitivt ikke spekulasjonene.

- Må holde munn

- Jeg er ikke på benken neste onsdag, og heller ikke neste uke. Dette vil jeg ikke kommentere eller si hva jeg mener om.

- Det er tydelig at man ikke kan si all verden. Jeg må holde munn, sa Mourinho til kanalen ifølge Sportinglife.

Når det gjelder kampen mot Bayern Munchen var det derimot langt mer å si.

- Laget er klart. Vi vet hvordan vi ønsker å spille, og kjenner motstanderen og deres kvaliteter, forsikrer manageren.

MISFORNØYD: Jose Mourinho skal være skuffet over manglende støtte fra egen klubbledelse. Men vurderer han virkelig å gå fra Chelsea?