Avviser Keane-krangel med Ferguson

- Påstander uten grunnlag, påstår Keanes advokat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Flere engelske aviser skrev i dag at Roy Keane droppet Uniteds Asia-turné på grunn av en krangel med manager Alex Ferguson.

Den offisielle begrunnelsen er at Keane er skadd, mens avisene antyder at grunnen er krangelen mellom Keane og Ferguson i forbindelse med United-turen til Portugal for tre uker siden.

Nå har Keanes rådgiver og advokat Michael Kennedy tatt til motmæle mot avisenes påstander.

- Beskyldningene om at Roy Keane er utelatt fra klubbturen til Asia på grunn av en krangel med managere er fullstendig uten grunnlag. Han ble igjen i Manchester for å fortsette behandlingen for en hamstring-skade, sier Kennedy ifølge SkySports.

Samtidig hinter advokaten ifølge sportskanalen om at det kan ha vært en uoverensstemmelse mellom Keane og Ferguson. I så fall vil den ikke bli kommentert offentlig fra Keanes side.

- Enhver uenighet han måtte ha med manageren sin er en privatsak, og vil ikke bli kommentert av ham i media, sier Kennedy.

Så da er vi vel omtrent like kloke. Ferguson og Keane er begge kjent som temperamentsfulle, så en krangel er ikke utenkelig. Men det har de trolig lært å leve med gjennom mange års samarbeide.

FORTSATT GODE VENNER?</B> Alex Ferguson omtaler gjerne Roy Keane som het kandidat som sin etterfølger i sjefsstolen i Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer