Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avviser Mourinho-avtale med United

På jobbjakt.

José Mourinhos agent avviser at portugiseren har fått tilbud om å bli manager i Manchester United.

United-manager Louis van Gaal er i hardt vær etter svake resultater den siste tiden, og britiske medier spekulerer høyt i at nederlenderen vil få sparken allerede før møtet med Stoke 2. juledag.

José Mourinho fikk sparken i Chelsea forrige uke og skal angivelig være interessert i å overta sjefsansvaret på Old Trafford dersom van Gaal sparkes.

Foreløpig er det imidlertid ikke kommet noen offisiell henvendelse fra Manchester, hevder Mourinho-agent Jorge Mendes.

- Det er ingenting å melde om. Vi vet ikke hva som vil skje i framtiden, men i øyeblikket foreligger det ingen enighet. Det har heller ikke kommet noen offisiell forespørsel, så (rapporter om) det er heller ikke sant, sier Mendes til Globoesporte.

Avtroppende Bayern München-trener Pep Guardiola kan også være en aktuell mann for Manchester United. Spanjolen er imidlertid ikke ledig før etter sesongslutt. Britiske medier spekulerer i at United-veteran Ryan Giggs i så fall kan få jobben som midlertidig manager inntil spanjolen er tilgjengelig. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media