Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar blir værende i PSG

Avviser overgang til Real Madrid

Brasils superstjerne Neymar avviser spekulasjoner rundt framtiden hans og sier han forblir hos franske Paris Saint-Germain.

SKUFFENDE VM: Kvartfinalen ble siste stopp for Neymar og co. i fotball-VM i Russland. Foto: William Volcov / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
SKUFFENDE VM: Kvartfinalen ble siste stopp for Neymar og co. i fotball-VM i Russland. Foto: William Volcov / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Neymar, som ble verdens dyreste fotballspiller da Barcelona solgte ham for 222 millioner euro i fjor, deltok torsdag kveld på en auksjon for en veldedig organisasjon i São Paulo.

Han har den siste tiden blitt nevnt i samme åndedrag som Real Madrid, men avviste alle rykter.

- Jeg blir, jeg blir i Paris, jeg har en kontrakt, sa Neymar til journalistene.

Real Madrid vant Mesterligaen og har gjentatte ganger nektet for at de er interessert i 26-åringen fra PSG.

Spekulasjonene fortsetter likevel, og skjøt virkelig fart da Cristiano Ronaldo forsvant til italienske Juventus og etterlot seg et aldri så lite vakuum på topp for den spanske toppklubben.

Selv etter at Neymar insisterte på at han blir værende i Paris, tikket det inn meldinger torsdag fra britisk presse om at det jobbes med en mulig overgang for angrepsspilleren til Real Madrid.