Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Avviser rykter om lag-bytte for Alonso

Forsøkte ikke å forhandle seg ut av kontrakten med McLaren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under helgens formel 1-runde i Frankrike surret ryktene om at Fernando Alonso har forsøkt å forhandle seg ut av kontrakten med McLaren. Det avvises nå på det sterkeste fra alle hold.

Rett etter at han sikret seg VM-tittelen, sjokkerte spanjolen hele motorsportverden med å fortelle at han hadde signert en kontrakt med McLaren som strekker seg fra 2007.

I helga gikk ryktene om at Alonso har fått kalde føtter, og at Renaults mektige sjef Flavio Briatore skal ha forsøkt å kjøpe Alonso ut av kontrakten med McLaren.

Det tilbakevises nå fra alle parter, og McLaren insisterer på at den regjerende verdensmesteren vil signere for teamet etter denne sesongen – som avtalt.

– Kontrakten er bunnsolid. Dessuten tror jeg ikke han vil fortsette i Renault uansett, sier McLaren-sjef Martin Whitmarsh til Autosport.

Briatore selv skjønner ikke hvordan ryktet har oppstått, og tilbakeviser at han har forsøkt å kjøpe Alonso fri fra kontrakten.

– Jeg vet ikke hvor dette ryktet kommer fra. Det er som en dårlig halloween-spøk. Jeg prøver aldri å presse noen til å signere for oss, og presser i alle fall ingen til å bryte en kontrakt, sier Renault-sjefen.

Alonso ble nummer to i helgens løp på Magny-Cours. Tyske Michael Schumacher vant løpet for åttende gang i karrieren.

AVVISER RYKTER: Spanske Fernando Alonso forsøkte ikke å forhandle seg ut av kontrakten med McLaren. Foto: REMY DE LA MAUVINIERE/AP/SCANPIX
AVVISER RYKTER: Spanske Fernando Alonso forsøkte ikke å forhandle seg ut av kontrakten med McLaren. Foto: REMY DE LA MAUVINIERE/AP/SCANPIX Vis mer

(ANB)

image: Avviser rykter om lag-bytte for Alonso