Sponsor-bråket

Avviser trussel-påstand

I følge NRKs kilder har Johannes Høsflot Klæbo blitt presset til å komme til enighet med Skiforbundet rundt sponsorstriden. Dette er imidlertid noe langrennssjefen avkrefter på det sterkeste.

AVVISER PÅSTANDER OM SANKSJONER: Espen Bjervig avviser påstander om økonomiske sanksjoner. Foto: Bjørn Langsem
AVVISER PÅSTANDER OM SANKSJONER: Espen Bjervig avviser påstander om økonomiske sanksjoner. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Påstanden om at det har vært trusler rundt økonomiske sanksjoner stemmer ikke. Det får stå for NRK sin regning. Det stemmer ikke med den virkeligheten jeg har operert i, sier Espen Bjervig til Dagbladet på telefonen fredag kveld.

For i følge NRKs kilder skal Skiforbundet ha presset Klæbo om økonomiske følger hvis han hadde nektet å gå med Viaplay-logoen på konkurransedressen.

I følge statskanalen skal det ha blitt sjekket opp om Klæbo hadde måttet stå til ansvar, også økonomisk, hvis avtalen med Viaplay eventuelt ikke ville blitt overholdt, skriver de.

Dette avkrefter Bjervig ovenfor Dagbladet:

- Vi har jo hatt dialog med Klæbo rundt saken hele veien og vårt fokus har hele tiden vært å finne løsninger. Norges skiforbund er jo en organisasjon som er retta for å drive med idrett, både på bredde og topp. Vi har ikke nedsatt noen sanksjonsrammer for noen type overtredelse, så det må behandles sak for sak, sier han og fortsetter:

- For oss har dette aldri vært noe tema. For oss har det vært et tema å finne løsninger på en uenighet om man skal ha en mediesponsor på laget eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer