Avvises

Manchester United-trener Erik ten Hag avviser at Cristiano Ronaldo (37) skal noen steder: - Vi planlegger for ham denne sesongen, sier nederlenderen.

MANGE SPEKULASJONER: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB
MANGE SPEKULASJONER: Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Brentford – Manchester United, klokka 18.30

MANCHESTER (Dagbladet): Han var ikke med i sesongoppkjøringen i Asia. Han er angivelig desperat etter å spille i Champions League igjen. Og det er visstnok bare et tidsspørsmål før Cristiano Ronaldo forsvinner fra Manchester United.

Dette har spredt seg som «en sannhet» de siste ukene.

På en pressekonferanse i Manchester fredag - før kampen mot Brentford i dag - fikk manager Erik ten Hag nok en gang spørsmål om situasjonen til den aldrende kolossen.

UNITED-BOSS: Erik ten Hag. Foto: NTB
UNITED-BOSS: Erik ten Hag. Foto: NTB Vis mer

- Hvordan er det for en manager å starte med en spiller som vil vekk fra klubben?

- Det er din antakelse. Det er ikke det han sier til meg.

- Han forteller deg at han ønsker å bli?

- Jeg forholder meg til de spillerne vi har. Og vi planlegger sesongen med ham. Vi er fornøyde med ham. Og nå må vi få ham i form til å spille. Han må komme opp på riktig nivå, så han kan gjøre den jobben vi forventer av ham.

- Det virker som om du setter en strek under situasjonen til Ronaldo. Han kommer til å bli, er dette riktig?

- Ja, vi har allerede sagt - på hver pressekonferanse - at vi bekrefter at han er i planene våre. Så vi planlegger for ham, sier ten Hag.

SE TV: Erling Braut Haaland er på alles lepper i den blå delen av Manchester, men det er også denne nye sangen. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Birthe Skingen / Rødt Kort Vis mer

Ronaldo har et år igjen av kontrakten, med opsjon på et år til. Ifølge engelske medier tjener han rundt seks millioner kroner i uka. Han fyller 38 år i februar.

Kampen mot Brentford starter klokka 18.30. Så gjenstår det å se om Ronaldo starter.

United tapte 2-1 for Brighton i første kamp og kom skjevt ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer