Ayala kjøpte seg fri for 47 mill.

Ville til Zaragoza, ikke til Villareal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Argentineren Roberto Ayala betalte 47 millioner kroner for å kjøpe seg ut av kontrakten med Villareal for å gå til rivalen Real Zaragoza.

34-åringen skulle etter planen til Villareal etter at kontrakten med Valencia gikk ut i juni. Men Ayala sjokkerte klubben ved å bryte avtalen til fordel for rivalen Real Zaragoza.

Zaragoza trenger Ayala til å fylle tomrommet etter landsmannen Gabriel Milito som ble solgt til Barcelona tidligere i juli.

Ayala har tidligere spilt i klubber som River Plate, Napoli, Milan og Valencia.

Tirsdag kveld ble det også klart at argentineren trekker seg fra landslaget. Ayala var sist kaptein på landslaget under Copa America hvor de tapte finalen mot rivalene fra Brasil.

(NTB)

SJOKKERTE VILLAREAL: Roberto Ayala hilser på Real Zaragoza-fansen, etter at han punget ut 47 millioner kroner av egen lomme for å slippe å gå til Villareal. Foto: AP
SJOKKERTE VILLAREAL: Roberto Ayala hilser på Real Zaragoza-fansen, etter at han punget ut 47 millioner kroner av egen lomme for å slippe å gå til Villareal. Foto: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer