Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ayala til Liverpool?

Valencias argentinske forsvarsspiller Fabian Ayala kan være klar for Liverpool i løpet av uken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Gerrard Houllier skal ifølge den ikke alltid like pålitelige tabloiden The Sun være interessert i den rutinerte midtstopperen, og pengesvake Valencia trenger sannsynligvis pengene ettersom spanjolene ikke spiller i årets Champions League.

Houllier satte igang overgangsprosessen i forbindelse med Liverpools treningskamp mot Valencia forrige lørdag, en kamp Valenca vant 2-0.

Fabian Ayala skal være priset til sju millioner pund (cirka 85 millioner kroner), og 29-åringen skal være interessert i en overgang til Anfield - til tross for at Liverpool ikke klarte kvalifisere seg til Champions League.

Liverpools franske manager er interessert i å få til en rask handel for å hindre at andre klubber slår kloa i Ayala, som regnes for å være en av verdens beste forsvarsspillere. Et eventuelt kjøp av Ayala vil i så fall splitte en av Premier Leagues mest renommerte forsvarssduoer, Stephane Henchoz og Sami Hyypiä.

Den argentinske landslagsspilleren er avhengig av å få arbeidstillatelse i England, men papirarbeidet tar ikke lenger tid enn at Ayala ved en eventuell overgang kan være klar for Liverpool allerede til sesongens andre kamp, mot Aston Villa.

(Dagbladet.no)

OVERGANG? Ifølge The Sun kan Valencias Fabian Ayala være på vei til Liverpool.