Aylar depper etter pokertap

Nå kan det hende hun må spenne på seg ski for første gang.

TUNGT TAP: Aylar Lie var knust etter nederlaget i poker-VM. Her sammen med trener i Team Betsson, Stephan Kjerstad (i midten) og lagleder Paul Myklebust. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale
TUNGT TAP: Aylar Lie var knust etter nederlaget i poker-VM. Her sammen med trener i Team Betsson, Stephan Kjerstad (i midten) og lagleder Paul Myklebust. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS (Dagbladet): I natt norsk tid fikk Aylar Lie en real nedtur og røk ut av poker-VM i Las Vegas tidlig på dag to.

Hun ledet en god stund på bordet sitt og lå bedre an enn Petter Northug, men røk ut da hun gikk «all in» med  svært god hånd.

- Det begynte veldig bra og jeg var oppe i 65 000. Så hadde jeg fryktelig uflaks. Akkurat nå er jeg i så dårlig humør at jeg er kvalm, sier Aylar til Dagbladet kort tid etter det bitre nederlaget.

VeddetDermed kan det hende hun må spenne på seg ski for første gang etter at hun tapte for Petter Northug. De to hadde nemlig veddet. Dersom Aylar fikk en bedre plassering enn Northug, måtte han stille på catwalken i kvinneklær. Dersom Northug vant, skulle Aylar stille i skirenn.

- Nå fikk han sin revansj fra at jeg slo han i NM. Det synes han nok var godt, sier Aylar.

Hun er sannsynligvis en av de ferskeste pokerspillerne som deltar i VM.

Aylar begynte å spille for bare tre måneder siden.

- For fire måneder siden hadde jeg bare ledd om du hadde sagt at jeg skulle delta her, men jeg har fått god trening fra Stephan Kjerstad som er en av Norges beste spillere og har jobbet knallhardt for å bli flinkere, sier Aylar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer