Ayoze trygget plassen for Newcastle

Ayoze nikket inn kampens eneste mål da Newcastle slo Leicester 1-0 på bortebane, og de tre poengene gjør at Rafa Benitez' menn la nedrykksstriden bak seg.

HELT: Ayoze (til v.) ble matchvinner da Newcastle tok en viktig borteseier mot Leicester fredag. Her er han i duell med James Maddison. Foto: Nick Potts, PA via AP / NTB scanpix
HELT: Ayoze (til v.) ble matchvinner da Newcastle tok en viktig borteseier mot Leicester fredag. Her er han i duell med James Maddison. Foto: Nick Potts, PA via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ti poeng ned til Cardiff på nedrykksplass, og det bør holde for Newcastle selv om den walisiske klubben har to kamper mindre spilt.

Leicester spilte og spilte, men kom til få gode målsjanser. Gjestene viste seg derimot både kontringsvillige og effektive, og Ayoze sto for en vakker avslutning da han etter en drøy halvtime møtte Matt Richies innlegg fra venstre ved nærmeste hjørne av 5-meteren, slo Wes Morgan i hodeduellen og nikket i mål.

Et kvarter tidligere hadde Salomón Rondón vært nær en uforglemmelig scoring da han skrudde et frispark i krysset og ut.

For Leicester, som er i et tett race om 7.-plassen i Premier League, var det langt mellom sjansene, men hjemmefansen trodde de skulle få noe å juble for da Jamie Vardy ble spilt gjennom av Youri Tielemans ti minutter før slutt. Landslagsspissens avslutning var ikke av vanlig merke, og ballen gikk over målet til Martin Dúbravka.

Newcastle kunne juble for sin første borteseier i år, og med sju lag bak seg på tabellen og ti poengs luke til nedrykksstreken kunne lagets tilhengere synge om utsikten til en ny sesong i Premier League.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer