Azarenka gikk på årets første tap

Verdenseneren ut i kvartfinalen i Miami Masters.

ETTER 26 STRAKE SEIRER: Victoria Azarenka i aksjon mot Marion Bartoli i natt. Det endte med årets første tap for verdenseneren fra Hviterussland. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
ETTER 26 STRAKE SEIRER: Victoria Azarenka i aksjon mot Marion Bartoli i natt. Det endte med årets første tap for verdenseneren fra Hviterussland. Foto: Mike Ehrmann/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Verdensener Victoria Azarenka gikk på sesongens første nederlag da hun tapte 3-6, 3-6 mot Marion Bartoli i kvartfinalen i Miami Masters-turneringen i natt.

Etter 26 strake seirer i 2012 var det stopp for den hviterussiske tennisdronningen. Azarenka hadde ikke tapt siden tapet mot Petra Kvitova i sesongavslutningen. Bartoli, som er seedet som nummer sju, hadde tapt åtte av de ti siste kampene mot Azarenka.

- Fysisk var jeg ikke i slag til å utrette noe som helst. Jeg er bare et menneske, ingen superkvinne, sa Azarenka etter årets første tap.

Hun var skuffet, men tok samtidig tapet med fatning.

- Jeg er skuffet. Hvem vil ikke være det etter et tap? Men etter det jeg har gjort de siste månedene må jeg være veldig stolt over meg selv. Jeg kunne spilt bedre i dag, det er helt sikkert. Men jeg ga i det minste alt jeg hadde, fortsatte den hviterussiske verdenseneren.

I semifinalen skal Bartoli ut mot femteseedede Agnieszka Radwanska. Den polske jenta slo Venus Williams fra USA med 6-4, 6-1.

- Jeg hadde troen, for jeg visste at det var en mulighet om jeg spilte på mitt beste. Jeg klarte å holde konsentrasjonen oppe hele veien. Jeg er veldig glad for seieren. Dette var en veldig god tenniskamp. Du må spille aggressivt mot henne, sa Bartoli lykkelig.

På herresiden skal Andy Murray ut i semifinale mot Rafael Nadal. 2009-mester Andy Murray slo ut Janko Tipsarevic 4-6, 6-3, 6-4, mens Nadal trengte nesten tre timer på å slå ut Jo-Wilfried Tsonga 6-2, 5-7, 6-4.

(NTB)