B-gjengen med tidenes første tap for Brasil

Hedin nekter å være bekymret.

SCORET ÅTTE: Eivind Tangens åtte fulltreffere mot Brasil var ikke nok. Norge var for svake defensivt. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
SCORET ÅTTE: Eivind Tangens åtte fulltreffere mot Brasil var ikke nok. Norge var for svake defensivt. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges VM-oppkjøring i håndball kom ikke på skinner i kveld heller. I stedet ble det pinlige 31-32 hjemme mot Brasil.

Det er første gang Norge har tapt for Brasil i håndball for menn. Selv ikke i fotball har Norge gjort det. I forrige VM ble brasilianerne påført 18-målstap, da riktig nok av et toppet norsk lag.

Robert Hedin valgte å sende de yngste og mest urutinerte spillerne på banen i Skedsmohallen, og han lot dem fortsette selv da det ikke fungerte. Derfor er ikke landslagssjefen spesielt bekymret.

- Jeg synes ikke det er slik at våre nest beste bør slå Brasil. Det er ikke så enkelt. Vi spilte med alle de unge samtidig, og det er stor forskjell fra å spille med noen eldre. Dette var faktisk en bra gjennomkjøring for oss. Det er slik man bygger et lag, sa Hedin til TV 2.

Topper ikke Tirsdag ble Norge avkledd av Sverige og påført sjumålstap i Oslo Spektrum. Etter onsdagens kamp gjenstår bare helgens firenasjonersturnering i Sveits før det blir alvor med VM-sluttspill i Sverige.

Hedin sa til TV 2 at han ikke vil toppe laget i helgens tre kamper heller (Romania fredag, Sveits lørdag, Slovenia søndag). Selv ikke i VM-premieren mot Japan gjør han det. Det skjer først i neste VM-kamp mot Ungarn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer