Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

BA hevder Nils Johan Semb er ønsket som sportssjef i Brann

Og Alex McLeish kobles til trenerjobben.

TIL BERGEN? Ifølge Bergensavisen skal Nils Johan Semb være ønsket som sportssjef i Brann. Foto:Erik Berglund
TIL BERGEN? Ifølge Bergensavisen skal Nils Johan Semb være ønsket som sportssjef i Brann. Foto:Erik Berglund Vis mer

MOLDE (Dagbladet): Helt siden Drillo-sparkingen og den påfølgende ansettelsen av Per Mathias Høgmo som norsk landslagssjef, har ryktene svirret om hva slags rolle toppfotballsjef Nils Johan Semb skal ha videre i Norges Fotballforbund. Grunnen er at Høgmo ikke rapporterer til Semb, slik som Drillo gjorde, men direkte til styret i forbundet.

Dermed mistet Semb på mange noe av det viktigste i sin stillingsbeskrivelse, nemlig det overordnede ansvaret for A-landslaget. Den tidligere landslagssjefen har vært koblet til andre jobber, blant annet hevdet det svenske fotballmagasinet Offside at han var en av kandidatene til å ta over Djurgården.

«Ingen kommentar» Nå er det en helt annen jobb han linkes til, og det i en stilling som for tiden ikke eksisterer.

Bergensavisen skriver nemlig på sine nettsider at Nils Johan Semb skal være ønsket som sportssjef i Brann.

«Styret i klubben vedtar etter alt å dømme på møtet sitt mandag å gjenopprette sportssjefstillingen. Nils Johan Semb er altså en av kandidatene de har pekt seg ut,» skriver avisen.

- Ingen kommentar, sier Nils Johan Semb til Dagbladet.

Heller ikke Brann-direktør Roald Bruun Hansen ønsker å kommentere påstandene overfor BA.

Skotsk trener? I rollen som trener etter Rune Skarsfjord skal Brann ha siktet seg inn på den tidligere Aston Villa-manageren Alex McLeish. Det var Bergens Tidende som først meldte dette fredag denne uken, og i en tekstmelding til BA skriver skotten han ikke har noen kommentarer til BTs informasjon. Heller ikke Bruun-Hansen vil si noe om trenersituasjonen i klubben.

En som derimot kan uttale seg, er tidligere Brann-spiller og skotte Robbie Winters. Til Bergensavisen sier han følgende:

- Han (McLeish) er en manager med en god merittliste. Han har erfaring fra et veldig høyt nivå. Hvis Brann kan få ham til Bergen, så tror jeg det kan være et godt valg.