Ba journalister dra til helvete - nå sier han unnskyld

- Jeg vil forklare det når tiden passer seg, sier Nasri.

BEKLAGER OPPFØRSEL: Samir Nasri sier unnskyld for at han slang med leppa til journalister. Foto: EPA/YURI KOCHETKOV/NTBb scanpix
BEKLAGER OPPFØRSEL: Samir Nasri sier unnskyld for at han slang med leppa til journalister. Foto: EPA/YURI KOCHETKOV/NTBb scanpixVis mer

Samir Nasri ba onsdag om unnskyldning til franske fotballsupportere og barn etter at han brukte ukvemsord til en journalist etter Frankrikes EM-exit.

25-åringen var aggressiv og fyrte av en tirade med mange mindre pene ord til en AFP-journalist i mikssonen etter Frankrikes 0-2-tap for Spania i EM-kvartfinalen lørdag.

Fire dager senere la Manchester City-spilleren ut en unnskyldning for språkbruken på Twitter. Samtidig argumenterte Nasri med at han senere vil forklare hvorfor han har et anstrengt forhold til enkelte journalister.

«Jeg vil be alle supportere, og spesielt barn, som fant ordbruken min sjokkerende om unnskyldning. Jeg elsker det franske landslaget og har stor respekt for fotballpublikummet. Det er et personlig oppgjør mellom meg og flere journalister. Jeg vil forklare det når tiden passer seg», tvitret franskmannen.

Nasri risikerer å bli suspendert fra landslaget for sin oppførsel under fotball-EM. Foruten utblåsningen etter Spania-kampen, havnet han også i en opphetet diskusjon med flere lagkamerater da Frankrike tapte 0-2 mot Sverige. Eventuell straff blir trolig kjent neste uke.

(NTB)