BA mener Brann blir et Rema-lag uten Huseklepp

Friskt forsidegrep fra lokalavisa.

REMA-LAG: Bergensavisen mener Brann blir som Rema 1000 uten attraksjonen Erik Huseklepp. Foto: Marit Hommedal, Scanpix. Faksimile: Bergensavisen
REMA-LAG: Bergensavisen mener Brann blir som Rema 1000 uten attraksjonen Erik Huseklepp. Foto: Marit Hommedal, Scanpix. Faksimile: Bergensavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Erik Huseklepp var strålende fornøyd da overgangen til Bari ble klar i går. Men i Bergen sitter Brann-tilhengerne igjen - en attraksjon fattigere.

Bergensavisen (BA) har tatt et av sine friskeste tabloide grep på forsiden av papirutgaven i dag. De har byttet ut bokstavene i Brann-logoen med bokstaver i Rema 1000-stil.

Resten av forsida er viet til en fotballkommentar, og forøvrig store, hvite, blanke felter.

- Enklest ikke best Logotriksingen har ikke noe med en ny sponsoravtale å gjøre. Derimot mener BA at Brann nå har blitt fotballens svar på billigkjeden som har slagordet «det enkleste er ofte det beste»:

- Hvordan skal Brann klare å selge eliteseriens dyreste billetter til bergensere og striler uten Huseklepp? For matvarekjeden Rema 1000 fungerer det enkle. Men for Brann? De har nå ingen artist, ingen profil, ingen helt. Ingenting som frister publikum. Enkelt og greit, skriver Tormod Bergersen i sin kommentar på BA-forsida.

«... men det enkle er ikke det beste» er undertittelen på artikkelen.

Brann og investorgruppa Hardball får omkring 14 millioner på deling for Huseklepp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer