AVGJØRES I KVELD?: Brann-styret har framskyndet møtet om Norlings fremtid. Det foregår nå.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
AVGJØRES I KVELD?: Brann-styret har framskyndet møtet om Norlings fremtid. Det foregår nå. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

BA: Norling sparket. Brann framskyndet styremøtet

- Robert Hauge får treneransvaret på kort sikt.

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Styreledelsen i Brann har framskyndet møtet om Rikard Norlings framtid. Det melder Bergens Tidende onsdag kveld.

Styret sitter akkurat nå i et møte på Brann stadion. Bergensavisen melder at de har kommet fram til den beslutningen at Rikard Norling og assistenttrener Simon Hollyhead har fått sparken.

Ifølge BT er også fungerende sportssjef Rune Soltvedt, daglig leder Vibeke Johannesen og mediesjef Gorm Natlandsmyr på plass på møtet. Etter det Dagbladet erfarer er ikke Norling tilstede.

Møtet er nå ferdig, og de går straks i gang med en pressekonferanse på Brann stadion.

- Masse rykter BA skriver at er det er Norlings andre assistenttrener, Robert Hauge, som foreløpig overtar ansvaret som hovedtrener.

BA møtte Simon Hollyhead onsdag kveld utenfor Brann stadion. Han hadde hatt en økt med G 16-laget.

- Alle vet at noe skjer, det er masse rykter som går. Men jeg har ikke blitt enig med klubben om noe. Jeg skal snakke mer med klubbledelsen i morgen tidlig, men jeg har egentlig ikke så mye mer å si akkurat nå. Jeg må samle meg og tenke litt, så snakkes vi igjen i morgen (torsdag), sa Hollyhead.

Tror selv han får sparken Norling ble Brann-trener i 2014, og tegnet en kontrakt som strakk seg til 2016. I fjor rykket Brann ned fra Tippeligaen, og har slitt de ti første serierundene i Obos-ligaen.

Etter onsdagens trening uttalte Norling seg til TV 2. Han trodde at han ikke fikk fortsette.

- Mye tyder på at jeg ikke fortsetter. Jeg regner med at det blir en tydelig avklaring på det kommende styremøtet på torsdag.

43-åringen har blitt koblet til svenske AIK.

Dagbladet kommer med mer