Ba om å få være kaptein

Wayne Rooney var ikke beskjeden før sitt første møte mot Everton.

(Dagbladet.no:) Unggutten avslører nå at han ba om å få være kaptein for Manchester United da de møtte gamleklubben hans Everton FA-cupen i februar.

Han skal ha kommet med anmodningen for å understreke hvor desperat han var etter å spille mot eks-klubben for første gang.

- Jeg bare måtte spille den kampen. Å dra tilbake til Goodison var veldig spesielt, sier han til ifølge Uniteds offisielle hjemmeside.

- Jeg gikk til og med til manageren og sa «Du burde la meg være kaptein!». Jeg hadde veldig lyst til det, men er ikke sikker på om Roy (Keane, red.anm.) ville vært så fornøyd med det, sier 19-åringen.

I kveld reiser Rooney og United nok en gang til Goodison Park, denne gangen for å kjempe om viktige seriepoeng. Hjemmelaget kan ikke håpe på å ta igjen United på tabellen, men med seier kan de skaffe seg en luke ned til Bolton og Liverpool.

Manchester United har fortsatt gode muligheter til å kapre 2. plassen.

VILLE TA BINDET FRA KEANE: Wayne Rooney er ikke så sikker på om Roy Keane hadde likt det. Ronaldo har foreløpig ikke spurt Alex Ferguson om å være kaptein. Foto: AP
VILLE TA BINDET FRA KEANE: Wayne Rooney er ikke så sikker på om Roy Keane hadde likt det. Ronaldo har foreløpig ikke spurt Alex Ferguson om å være kaptein. Foto: AP Vis mer
IKKE TILGITT: Forrige gang Rooney var tilbake på Goodison Park var misnøyen stor. I kveld kommer han tilbake.