Ba om tilgivelse

Wayne Rooney måtte stå skolerett for Coleens' far. Men ble tilgitt.

I følge Sunday Mirror har Wayne Rooney vært på besøk hos sine kommende svigerforeldre for første gang siden avsløringene om gjentatte bordellbesøk.

En angrende Wayne Rooney fikk etterhvert tilgivelsen han ba om. Både fra Coleen og foreldrene hennes, Tony og Colette McLoughlin.

- Wayne og Tony hadde en mann-til-mannprat. Wayne fikk klar beskjed om å aldri såre Coleen igjen, forteller Colette McLoughlin til Sunday Mirror.

Rooneys bordellbesøk, blant annet hos en seksbarnsmor utkledd som cowgirl og en 48 år gammel bestemor i gummidrakt, ble avslørt mens Coleens foreldre var på ferie i Florida sammen med parets tre andre barn.

- Coleen ringte oss og fortalte hva som stod i avisene hjemme. Det var motbydelig og grusomt å tenke på at disse tingene hadde skjedd, sier Colette.

Familien har vært utsatt for harde prøvelser de siste ukene. I tillegg til svigersønnens bravader i sengehalmen, har familien mottatt en rekke trusler etter Rooneys overgang til Manchester United.

- Det ringer folk og sier at vi skal betale for Waynes' forræderi, forteller Colette.

Hun tør ikke åpne døra av frykt for at noen skal gjøre alvor av truslene. Tony er roligere og fast bestemt på ikke å skaffe hemmelig telefonnummer.

Stoler på Ferguson

Colette krysser fingrene for at Alex Ferguson er rett mann til å holde Wayne Rooney i tømmene. Ferguson er kjent for sin strenge disiplin med unge talenter.

- Jeg tror det er bra for Wayne at han har havnet i Manchester United. Det kan få karrieren hans til å blomstre, i tillegg til at han kommer seg ut av Liverpool, sier Colette McLoughlin.

Støtter paret

Foreldrene har funnet seg til rette med at Coleen har tilgitt Wayne, og velger å støtte paret fullt ut.

- Vi tror at Wayne har lært av feilene han har gjort. Derfor er vi glade for at de fortsatt er et par, sier Colette.

PS: Coca-Cola gjennomgikk nylig sponsoravtalen de har med Wayne Rooney etter avsløringene om gjentatt kjøp av sex. De konkluderte med at avtalen skal fortsette under betingelsen av at Rooney fortsetter å score mål på fotballbanen, og ikke hos prostituerte.

TILGITT: Alex Ferguson skal hjelpe Rooney til å holde seg på matta.