Ba politiet finne Mikel

Stakk fra Lyn-kamp.

(Dagbladet.no): Lyn ba tidligere i dag politiet om å stoppe en bil med supertallentet John Obi Mikel i etter at 18-åringen forsvant fra dagens cupkamp mot Klemetsrud på Mortensrud kunstgress mot klubbens vilje.

Obi Mikel spilte ikke sjøl, men så på kampen sammen med agent John Olatunji Shittu og keeper Ali Al-Habsi. Nigerianeren nektet å snakke med Lyn-ledelsen under kampen før han plutselig forsvant i en bil med de to andre, skriver VG Nett.

Bergens Tidene melder nå at Mikel til slutt kom tilbake til Mortensrud.

Tidligere i kveld sa klubbdirektør Morgan Andersen til Dagbladet.no at han ikke har hørt om saken, men henviste til informasjonsdirektør Joachim W. Andersen.

- Det er ikke godt å si hva dette skyldes, men vi ønsker å stoppe bilen, og har gikk registreringsnummeret til politiet, sier Joachim W. Andersen til Dagbladet.no.

John Obi Mikel signerte for Manchester United 29.april. I ettertid har det oppstått komplikasjoner fordi Chelsea mener de har en avtale med spilleren. Obi Mikel skal også ha mottatt trusler etter signeringen.

Oslo politidistrikt bekreftet overfor Dagbladet.no at de hadde fått en henvendelse fra Lyn, men sier at saken ikke er dramatisk:

- Vi jakter ikke på noen. Vi har vært i kontakt med ledelsen i Lyn. Men alt er ok i dette tilfellet, sa operasjonsleder Audun Myhre til Dagbladet.no.

FORSVANT: Lyn jakter på en bil med John Obi Mikel i.