Baardsen fantastisk da Norge røk ut

Det norske U23-landslaget slet tungt mot Spania og klarte til slutt ikke å stå i mot presset. Selv om Espen Baardsen sto fantastisk mellom stengene, måtte han kapitulere da Ivan Perez avgjorde kampen tre minutter ut i første ekstraomgang på golden goal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norge spilte seg til særdeles få sjanser, men fikk mer kontroll på spanierene utover i andre omgang. Det ble mest halvsjanser til begge lag og få skikkelige måltilbud.

På overtid i ordinær tid hadde Daniel Berg Hestad muligheten til å sikre finaleplassen. Norge kontret og Berg Hestad skjøt over alene med den spanske keeperen. Dermed gikk det mot ekstraomganger og avgjørelse på «golden goal».

Real Madrid-stjernen José Maria Guiterrez Hernandez sto for et glimrende forarbeid. Han driblet av fem norske spillere og passet til Ivan Perez som hadde bare å putte ballen i mål.

- Fryktelig skuffende. Spanierne kom i overtall tre mot to og Guiterrez dro seg fri. Nå er alt bare tungt, sa Lillestrøm-stopperen Frode Kippe. Makker Knut Henry Haraldsen var ikke lettere til sinns.

- Det er bittert. Jeg følte at vi hadde kontroll utover i 2. omgang. Vi overtok mer av spillet, og det gikk vår vei før Guiterrez la opp det hele, sa Haraldsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer