Baardsen fantastisk da Norge røk ut

Det norske U23-landslaget slet tungt mot Spania og klarte til slutt ikke å stå i mot presset. Selv om Espen Baardsen sto fantastisk mellom stengene, måtte han kapitulere da Ivan Perez avgjorde kampen tre minutter ut i første ekstraomgang på golden goal.

Norge spilte seg til særdeles få sjanser, men fikk mer kontroll på spanierene utover i andre omgang. Det ble mest halvsjanser til begge lag og få skikkelige måltilbud.

På overtid i ordinær tid hadde Daniel Berg Hestad muligheten til å sikre finaleplassen. Norge kontret og Berg Hestad skjøt over alene med den spanske keeperen. Dermed gikk det mot ekstraomganger og avgjørelse på «golden goal».

Real Madrid-stjernen José Maria Guiterrez Hernandez sto for et glimrende forarbeid. Han driblet av fem norske spillere og passet til Ivan Perez som hadde bare å putte ballen i mål.

- Fryktelig skuffende. Spanierne kom i overtall tre mot to og Guiterrez dro seg fri. Nå er alt bare tungt, sa Lillestrøm-stopperen Frode Kippe. Makker Knut Henry Haraldsen var ikke lettere til sinns.

- Det er bittert. Jeg følte at vi hadde kontroll utover i 2. omgang. Vi overtok mer av spillet, og det gikk vår vei før Guiterrez la opp det hele, sa Haraldsen.