Baardsen leies ut til 1. divisjonsklubb

Espen Baardsen er lei av benketilværelsen i Tottenham. Nå regner Norges reservekeeper med at han blir leid ut til en engelsk 1. divisjonsklubb i løpet av to uker.

Baardsen vil spille førstelagsfotball, og da må han bort fra White Hart Lane der Ian Walker er sikkert førstevalg. Før sesongstart hadde han en muntlig avtale med manager Christian Gross om at han kunne blitt leid ut til Vålerenga, men det løftet brøt Gross, til Baardsens store skuffelse. # - Det var dårlig av Gross å ikke holde ord. Men jeg tror det var fordi klubben vil ha meg i England, sier Baardsen til Dagbladet.

Halv måned

Derfor tror han at Spurs-ledelsen denne gangen etterfølger ønsket hans om å spille førstelagsfotball. Og da blir det i tilfelle i engelsk 1. divisjon.

- De har ikke lov til å leie meg ut til en Premier League-klubb. Derfor blir det vel en 1. divisjonsklubb. Jeg vet ennå ikke hvilke klubber som er interesserte, forteller keeperen.

- Hvor lang tid tar det før du blir leid ut?

- Jeg tror det er stor sjanse for at det skjer innen en halv måned. Det ønsker jeg i hvert fall selv, sier Baardsen.

Hauge

Han anser det som svært viktig å spille førstelagsfotball både for egen utviklings og for muligheten til å spille seg til fast plass på Sembs landslag. Men det er fortsatt Christian Gross som bestemmer over 20-åringens framtid de to neste kontraktsåra. Salg er uaktuelt for øyeblikket .

- Dersom de ikke holder ord og ikke leier meg ut nå heller, blir det vanskeligere å forsvare plassen min i landslagstroppen. Jeg håper og tror på nye utfordringer for en ny klubb om kort tid, sier nordmannen.

Og agent Rune Hauge jobber derfor med å skaffe Baardsen ny arbeidsgiver på lånekontrakt. Inntil videre gjør San Francisco-gutten det han kan for å bevise at han er en mann for framtida for Semb.

- Det er målet, ja, bekrefter Espen Baardsen.
# RESERVE: Espen Baardsen var god i regnværet under landslagets trening på Bygdøy i går. Nå satser han på klubbskifte og ny tilværelse i engelsk 1. divisjon.

<B>RESERVE: Espen Baardsen var god i regnværet under landslagets trening på Bygdøy i går.