Baardsen mener han har krav på 14 Riise-millioner

Tiltalt for bedrageri av 12 millioner.

MENER RIISE SKYLDTE HAM PENGENE: Einar Baardsen (t.h.) sammen med sin advokat John Christian Elden før rettssaken startet i går. 
Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
MENER RIISE SKYLDTE HAM PENGENE: Einar Baardsen (t.h.) sammen med sin advokat John Christian Elden før rettssaken startet i går. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballagenten Einar Baardsen hevder at han har krav på alle millionene han er tiltalt for å ha lurt til seg fra fotballspilleren John Arne Riise.

Baardsen forklarte seg i bedragerisaken mot ham i dag. Han er tiltalt for å ha bedratt Roma-proff Riise for 12 millioner kroner. Han er også tiltalt for underslag av 10 millioner kroner fra sitt agentselskap Nordic Sport.

På aktor Erik Rands spørsmål om hvor mange millioner han mente å ha krav på, var svaret fra Baardsen klart.

-14 millioner. 2 millioner i året i fem år, samt 4 millioner jeg skulle hatt for jobben jeg gjorde da Riise signerte ny kontrakt med Liverpool i 2005, svarte Baardsen ifølge aftenbladet.no.

Resten av de 22 millionene han er tiltalt for å ha lurt til seg, mener han består av lån.

- Beløpene går opp i opp, sa Baardsen.

Fotballagenten hevdet også at John Arne Riise var klar over at millioner av kroner skulle investeres i Baardsens selskap.

- Riise var detaljinformert om investeringene som ble gjort, sa Baardsen.

Blant bevisene som rettes mot Baardsen, er en kontrakt der aktoratet mener agenten har forfalsket spillerens underskrift. Det er satt av elleve dager til rettssaken. 14 vitner skal forklare seg for retten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer