Baardsen tar fem nye år

LONDON (Dagbladet): Espen Baardsen har underskrevet ny femårskontrakt med Tottenham. - Ja, jeg har signert ny kontrakt, det er jeg veldig glad for og resten kan du lese på hjemmesida mi, sier Baardsen til Dagbladet.

og MORTEN PEDERSEN

Hvor det blant annet står:

- Kontrakten varer i fem og et halvt år fram til 30. juni 2004. Det føles godt å få skrevet under og slippe usikkerheten. Valget falt på Tottenham fordi jeg trives i klubben og har mange kamerater i London.

Og:

- Jeg hadde tilbud fra to andre Premier League-klubber - to meget store klubber.
Men:

- Jeg tror ikke det hadde blitt noe lettere å få spille i disse klubbene. Jeg har tenkt over tilbudene og er glad for at det ble Tottenham, skriver Espen Baardsen.

Glade er Tottenham også. Etter at Espen Baardsen ble vraket til fordel for Ian Walker før ligacupkampen mot Manchester United, og stoppet forhandlingene, har klubbledelsen gått og ventet på underskriften.

- Dette har jeg ikke fortjent, sa Espen Baardsen da han ble vraket. Men etter noen kamper på benken valgte Espen likevel å forhandle videre med fotballdirektør David Pleat. Og i går kveld var altså den kraftige lønnsøkningen et kontraktsmessig faktum.

Det eneste som mangler på total lykke, er keeperplassen.