SENDER BREV: Einar Baardsens advokat  John Christian Elden (t.v.) sender til uka brev til landslagssjef Egil Drillo Olsen og Bengt Sæternes, som tidligere brukte Baardsen som agent, der de tilbys å trekke uttalelser om Baardsen. Hvis ikke, vil Baardsen gå til injuriesøksmål mot duoen. 
Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
SENDER BREV: Einar Baardsens advokat John Christian Elden (t.v.) sender til uka brev til landslagssjef Egil Drillo Olsen og Bengt Sæternes, som tidligere brukte Baardsen som agent, der de tilbys å trekke uttalelser om Baardsen. Hvis ikke, vil Baardsen gå til injuriesøksmål mot duoen. Foto: Alf Ove Hansen, ScanpixVis mer

Baardsen truer Drillo og Sæternes med søksmål

Om de ikke trekker uttalelser.

|||(Dagbladet.no): Einar Baardsens advokat John Christian Elden sender til uka et brev til Egil Drillo Olsen og Bengt Sæternes. Der får de spørsmål om de erkjenner erstatningsansvar for å ha ærekrenket Baardsen.

De får også tilbud om å trekke uttalelsene for å slippe rettssak, skriver VG i dag.

Baardsen ble frikjent på alle punkter i tiltalene om underslag og bedrageri mot sin tidligere venn og klient John Arne Riise.

- Jeg syntes det var jævlig rart. Jeg kan ikke tenke meg at han er uskyldig, sa Drillo til TV 2 Sporten rett etter at frikjennelsen ble kjent.

- Det er utilgivelig å hevde at noen er skyldige samme dag som de blir frifunnet. Jeg antar at en mann som Drillo skjønner at det er et rettssystem i Norge som avgjør hvem som er skyldig og ikke skyldig, sier advokat Elden.

Bengt Sæternes sa i et intervju med Dagbladet at Baardsen hadde tuklet med kontrakten hans.

FÅR BREV: 
Landslagssjef Egil Drillo Olsen.Foto: Erlend Aas, Scanpix
FÅR BREV: Landslagssjef Egil Drillo Olsen.Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer

- Dette er en beskyldning som åpenbart er uriktig, og som kom mens min klient ventet på dommen. Den var kun egnet til å påvirke dommerne og befolkningen, sier Elden til VG.

Nå ønsker Baardsen å renvaske seg, og krever altså at Drillo og Sæternes trekker uttalelsene om de ikke vil saksøkes.

Både Drillo og Sæternes sier at de ønsker å se hva som står i brevet fra Elden før de kommenterer saken.

FÅR BREV: Vålerenga-spiss Bengt Sæternes. Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix
FÅR BREV: Vålerenga-spiss Bengt Sæternes. Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix Vis mer