- Baardsen tuklet med kontrakten

Bengt Sæternes droppet sin agent Einar Baardsen da han skrev under for belgiske Brügge i 2002. Nå forteller VIF-spissen for første gang om striden med den kontroversielle agenten.

TAR ET OPPGJØR MED BAARDSEN: Sju år etter at han avsluttet sitt samarbeidsforhold med Einar Baardsen snakker Bengt Sæternes
om sine dårlige erfaringer med eksagenten. — Helst ville jeg latt være, men mennesker som står meg nær mener jeg skal gjøre det,
sier Vålerenga-spissen til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog
TAR ET OPPGJØR MED BAARDSEN: Sju år etter at han avsluttet sitt samarbeidsforhold med Einar Baardsen snakker Bengt Sæternes om sine dårlige erfaringer med eksagenten. — Helst ville jeg latt være, men mennesker som står meg nær mener jeg skal gjøre det, sier Vålerenga-spissen til Dagbladet. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Denne uka faller dommen mot Baardsen i Stavanger tingrett, der aktor har bedt om fengsel i tre og et halvt år  for grovt underslag og grovt bedrageri av eksklient John Arne Riise.

Bengt Sæternes har fulgt rettssaken mot sin tidligere agent med interesse. Og selv om han vanligvis er av den mediesky typen, har han på egen hånd bestemt seg for å fortelle offentligheten om sine erfaringer med Baardsen.

— Uvanlig trist — Jeg har tenkt mye på om jeg skulle si noe. Helst ville jeg latt være, men mennesker som står meg nær mener jeg skal gjøre det. Dette var et valg jeg tok en kveld jeg satt hjemme og så nyhetene, sier Sæternes til Dagbladet.Han ble ikke mindre overbevist da han så at Baardsen hadde tatt vare på ting fra Riise.

— Da skjønte jeg at de gjør alt for å sverte ham. Jeg synes saken tok en uvanlig trist vending. Jeg har all respekt for forsvarsadvokaten  til Baardsen (John Christian Elden, journ.anm.), han er sikkert den beste som er i Norge, men det er synd at Riise skal få svi for det, sier Sæternes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer