Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baardsens VM-sjanse styrket

Espen Baardsen kan få en alle tiders sjanse til å spille seg inn i VM-troppen. Ifølge The Mirror er Tottenhams førstekeeper, Ian Walker, ute i nesten tre måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag står Baardsen i mål når Tottenham får FA-cupbesøk av Jan Åge Fjørtofts nye klubb Barnsley. Etter at Walker pådro seg en skade i skulderen har Baardsen imponert som London-lagets sisteskanse.

Og nå kan det se ut som om Baardsen blir mer enn vikar på ukebasis i Tottenham-målet.

- Jeg snakket med Espen for et par dager siden. Da var han sikker på at han skulle stå helgas FA-cupkamp, og sannsynligvis neste helgs Premier League-kamp, forteller Erik Thorstvedt.

Thorstvedt har jevnlig kontakt med keepertalentet han selv «oppdaget».

- Jeg forsto det slik at Walker hadde slått opp sin skulderskade under vekttrening, men at han skulle være ute i tre måneder er nytt for meg, sier Thorstvedt til Dagbladet.
Ifølge The Mirror skal Spurs-manager Christian Gross være interessert i å knytte til seg franskmannen Bernard Lama som erstatter for Walker.

Lama har den siste tida slitt benken i West Ham og kjemper for en plass i den franske VM-troppen. Også Walkers VM-drøm henger i en stadig tynnere tråd.

For norsk-amerikaneren Baardsen kan derimot VM bli mer enn en drøm.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!