Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Babayaro klar for Newcastle

Debuterer på tirsdag.

Den 26 år gamle nigerianeren er under kontrakt med serieleder Chelsea til etter sesongslutt, men har forhandlet med Newcastle denne uken.

Han kommer til å debutere for sin nye klubb allerede i FA-cupens 3. runde 4. januar.

Newcastle har mange spillere på skadelisten og lekker som en sil bakover. De har ikke vunnet i serien siden 20. november.

- Han kan spille overalt i den bakre fireren, før eller siden vil han få sjansen som midtstopper her, men det er en enorm oppgave. Han skremmer folk fordi han aldri gir seg ute på gressteppet. Han er en stor og ærlig spiller, skrøt manager Graeme Souness fornøyd.

Den iltre skotten kan også glede seg over at Alan Shearer trolig er tilbake i førstelaget mot Birmingham-lørdag. Newcastle-kapteinen har gått glipp av lagets ni siste kamper på grunn av en lårskade. Stephen Carr håper også å rekke kampen på høyrebacken etter en kneskade.

(NTB-AFP)

OVERFLØDIG: Den nigerianske landslagsspilleren Celestine Babayaro har bare vært på banen for Chelsea i fire ligakamper denne sesongen. Nå går han til Newcastle.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media