Babel kan blir straffet for dette dommerbildet

- Ikke smart nok teknisk, sier Dalglish om spilleren.

MANIPULERT BILDE: Liverpools Ryan Babel mener Howard Webb dømte som om han skulle hatt på en United-drakt. Dette bildet videresendte han i kveld til sine 150 000 Twitter-følgesvenner. Faksimile: RYAN BABELS TWITTER-PROFIL
MANIPULERT BILDE: Liverpools Ryan Babel mener Howard Webb dømte som om han skulle hatt på en United-drakt. Dette bildet videresendte han i kveld til sine 150 000 Twitter-følgesvenner. Faksimile: RYAN BABELS TWITTER-PROFIL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpools Ryan Babel var så skuffet - og sint - etter gårsdagens FA-cuptap for Manchester United at han la ut et bilde av dommer Howard Webb i United-drakt på Twitter.

Han skjønte etter et par timer selv - eller ble fortalt - at det ikke var så lurt.

Unnskyldningen var derimot ikke nok. I kveld besluttet fotballforbundet (FA) å forfølge saken og Babel risikerer derfor straff. Nederlenderen må svare for seg innen torsdag ettermiddag.

- Avgjørelsen kommer etter kommentarer om og et bilde av dommer Howard Webb spilleren publiserte på Twitter, skriver FA i en uttalelse.

- Latterlig «Og de kaller ham en av de beste dommerne. Det er latterlig. Jeg rister på hodet», skrev Babel på Twitter-sida si, etter at Webb hadde forært Manchester United et straffespark før minuttet var spilt og utvist Steven Gerrard.

- Jeg ber om unnskyldning hvis de tok bildet seriøst. Det var bare en følelsesmessig reaksjon etter å ha tapt en viktig kamp, forklarte han, og fulgte opp med en «sorry Howard Webb!».

Seinere fleipet han med at nå var plassert i «twitterfengsel», og oppfordret videre til å «befri Ryan Babel».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer